TANÉVNYITÁS

//TANÉVNYITÁS

TANÉVNYITÁS

Vörös Tibor r. alezredes

A rendőri tanulmányok folytatására jelentkezett és felvett elsőéves tanulók 2017. szeptember 01-én 09 órára vonultak be az objektumba. A kijelölt hivatásos állományú osztályfőnökök és az alapfelkészítésbe beosztott kiképző szakaszparancsnokok fogadták az újoncokat. A létszámellenőrzés, szakaszkötelék kialakítása,  a rövid alaki felkészítés után a másodéves rendőrtanulókkal együtt felsorakoztak az intézmény alakuló-terén.

Hagyományosan, szeptember 01-én 10 órai kezdettel sor került a Szegedi Rendészeti Szakgimnázium tanévnyitó ünnepségére. Az ünnepség elöljárója, Dr. Balogh János rendőr vezérőrnagy, országos műveleti főkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség parancsnoka köszöntötte az évfolyamokat, az iskola oktatóit. Beszédében kiemelte a szakmai alapok átadásának és elsajátításának jelentőségét, a folyamatos felkészülést, a szolgálatok ellátásának szükségszerűségét. Példának állította a már próbaidős állományban szolgálatot teljesítő másodéves tanulókat, akik szakmai szerepvállalása a területi rendőri szervek és a határvédelmi munkafolyamatokat erősítette.

Ezen a jeles napon, 133 fő elsőéves tanuló kezdte meg tanulmányait iskolánkban, amelyhez kitartást, erőt és sok sikert kívánunk!

 

2017-09-01T10:44:01+00:00 2017. szeptember 1.|
Szöveg méretezés
Kontraszt állítása