TÁJÉKOZTATÓ
a Rendészeti feladatokat ellátó szakszemélyzet
ALAP képzésére és vizsgájára való jelentkezésről

 (Hivatásos vadász, Erdészeti szakszemélyzet, Halászati őr, Mezőőr)
(A Személy- és vagyonőrök képzését és vizsgáztatását a szakmai kamara szervezi!)

A jelentkezés feltétele: „A rendészeti feladatokat ellátó személy, … a rá vonatkozó jogszabályban –a Törvényben meghatározott képesítési feltételek kivételével- előírt képesítési feltételekkel rendelkezzen!

A következő képzés és vizsga várható időpontja: 2019. október

A meghirdetett képzéseket, vizsgákat a http://rvv-rvki.hu honlapon lehet látni, a meghirdetett képzések, vizsgák között, ott lehet rá jelentkezni.

A képzésre jelentkezőnek először regisztrálnia kell (a “Regisztráció” fülön) a http://rvv-rvki.hu honlapon.

Majd a kapott e-mailben meg kell erősíteni a regisztrációját.

Ezt követően a honlapra történő újbóli bejelentkezéskor (Felhasználónév, Jelszó) már (a “Jelentkezés” fülön) látni lehet az országban meghirdetett összes képzést listázva.

Ebből ki tudja választani az SZRSZG megfelelő képzését, illetve itt tud jelentkezni is (“Kiválaszt”) majd a képzésre-vizsgára.

A sikeres jelentkezést követően kell utalni a képzés és a vizsga díját (11.596,- Ft) az http://rvv-rvki.hu nyitóoldalán a térkép melletti oszlopban szereplő “Általános tájékoztatóban” foglaltaknak megfelelően (számlaszám, közlemény, stb).

A nyitóoldalon a “Képzésekről és vizsgákról” cím alatti tájékoztatóban (a térkép alatt) szakmánként megtalálható, letölthető és menthető a tananyag és a szóbeli és gyakorlati vizsgakérdések. (A vizsga nem online!)

Az eLearning képzés keretében ebből a tananyagból otthon készül a jelentkező.

A http://rvv-rvki.hu nyitóoldalon érdemes elolvasni a “Képzésekről és vizsgákról”, az „Általános tájékoztató” (pl. Itt talál segítséget a regisztráláshoz is – a könyvekre kattintva!) címek alatti tájékoztatókat!