Kibocsátás

Vörös Tibor r. alezredes

Tanévzáró ünnepség keretében búcsúztattuk el és bocsátottuk ki a szakgimnázium másodéves, másféléves képzésben részt vett, végzős rendőr tanulóit. A komplex, képesítő vizsgát, határrendészeti rendőr szakmairánynak megfelelően 21 fő teljesítette sikeresen.

Dr. Bardócz Csaba rendőr ezredes, igazgató, az ünnepség elöljárója köszöntötte a frissen végzett állományt. Ünnepi köszöntőjében kiemelte a magas szintű elméleti- és gyakorlati ismeretekkel rendelkező rendőri állomány szükségességét, a hivatás és a szakma iránti elkötelezettség jelenőségét, a kulturált, törvényes, szakszerű és arányos rendőri intézkedések lefolytatása iránt jelentkező igényt. Köszönetet mondott a felkészítésben kifejtett munkáért az oktatóknak, majd gratulált a tanulóknak az elért eredményekhez, a megszerzett képesítéshez.

Az elöljáró, kiemelkedő tanulmányi eredménye alapján, Körözsi Tímea rendőr őrmestert dicséretben és tárgyjutalomban részesítette. Krizsán Zsanett rendőr őrmester, országos rendőrfőkapitányi elismerésben részesült, amelyet a központi ünnepségen vehet át.

Tanuló társai nevében Gál Viktor Piusz rendőr őrmester mondott köszönő beszédet.

Gratulálunk! Felelősségteljes munkájukhoz sok sikert kívánunk!