Járőrbajnokság 2018.

Kucseráné Juhász Krisztina

A 2018. október 18-án Körmenden megrendezett BM Tanintézeti Járőr Bajnokságról elmondható: volt egy kis üröm az örömben, de „győzött” az öröm, miután a szervezők – látva csapatunk felkészültségét – különdíjjal jutalmazták iskolánkat. Lássuk a részleteket!

Nem túlzás, hanem tény, kimagaslóan indult a férfiak versenye, mivel iskolánk csapata a Bajnokság első három versenyszámáig vezető helyen állt. Versenyzőink feleannyi idő alatt hajtották végre  (2 perc) a kézigránátdobást, mint a többi csapat, 24 célt lelőttek a 30-ból és a kúszással is gyorsan végeztek. A reményteli küzdelem után sajnálatosan az egyik versenyzőnk – akiről fontos megemlíteni, hogy a felkészüléseken az egyik legstabilabb teljesítményt nyújtotta – nem tudott tovább versenyezni és az egészsége érdekében fel kellett adnunk a további versenyt. Így a VI. helyezést érte el iskolánk férfi csapata.

A lányok mindvégig magabiztosan vették az akadályokat, folyamatosan tartották a tempójukat, amellyel sikerült az előkelő II. helyezést elérniük! A hölgyek küzdelmében egyébként a körmendi lányok kényszerültek a verseny feladására.

Az összetett versenyben, ahol csak a lányok eredménye volt beszámítható, az V. helyezést érte el iskolánk. A verseny rendezői azonban figyelembe vették csapatunk kimagasló részeredményét, ami hűen bizonyította versenyzőink felkészültségét, s mindezért iskolánknak különdíjként kupát adományoztak. Győzött tehát az öröm!

Köszönjük a felkészítőtanárok munkáját és gratulálunk a versenyzőknek!