Felvételi

/Felvételi
Felvételi 2018-07-25T13:37:17+00:00


Tisztelt Felvételizők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy akik az egészségügyi és pszichológiai vizsgálaton alkalmas minősítést kaptak, felvételt nyertek a Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumba. Az érintetteket e-mailben értesítettük a felvétel tényéről és a bevonulás idejéről, valamint a további teendőkről.

Minden felvételt nyert jelentkezőnek az általa megadott e-mail címére megküldjük a szükséges és beszerzendő nyomtatványokat, melyeket kitöltve a szakgimnáziumba el kell juttatniuk.

Amennyiben valaki annak ellenére nem kapott értesítést, hogy minden vizsgálaton alkalmas minősítést kapott, kérjük, keresse az iskola tanulmányi osztályát!

A becsatolt iratok letölthetők innen:

Tájékoztató

Adatlap

Ruházati egyenméret

Minta


Tisztelt Érdeklődő!

A Szegedi Rendészeti Szakgimnázium államilag elismert 54 861 01 Rendőr tiszthelyettes szakképzést adó érettségire épülő, iskolai rendszerű, nappali tagozatos szakképzésre várja a jelentkezőket!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy kiadásra került a rendészeti szakgimnázium 2018/2019-es évre vonatkozó felvételi pályázati felhívása.
Ezt a képzést azok választhatják, akik normál érettségivel, illetve rendvédelmi fakultáción szerzett érettségivel már rendelkeznek, vagy 2018 évben tesznek érettségi vizsgát.

Felvételi dokumentumok letöltése a 2 éves képzésre jelentkezők számára:

A 1,5 éves képzésre kizárólag az jelentkezhet, aki a FEGYVERES SZERVEK ÉS VAGYONVÉDELEM RENDÉSZETI ÁGAZATI KÉPZÉSBEN tanul és „Rendészet ismeretek” szakmai érettségi vizsgát tesz.

Felvételi dokumentumok letöltése a 1,5 éves képzésre jelentkezők számára:

Felvételi Szabályzat letöltése:

Felvételi Szabályzat

 

 

Szöveg méretezés
Kontraszt állítása