Felvételi

/Felvételi
Felvételi 2018-04-05T06:56:39+00:00


Tisztelt Felvételizők!

Tájékoztatjuk a felvételizőket, hogy az Országos Rendőr-főkapitányság által meghatározottak szerint az egészségügyi és pszichikai vizsgálatok várható ideje: 2018. június hónap.

Minden felvételizőt a lakhelye szerinti Megyei Rendőr-főkapitányság, Humánigazgatási Szolgálatának illetékes munkatársa fogja értesíteni az egészségi és pszichikai időpontról.

Azokat az orvosi leleteket, melyeket a felvételi tájékoztató szerint össze kellett gyűjteni, majd az orvosi alkalmassági vizsgálatra kell magukkal vinniük. NE küldjék be az iskolába!


Tisztelt Érdeklődő!

A Szegedi Rendészeti Szakgimnázium államilag elismert 54 861 01 Rendőr tiszthelyettes szakképzést adó érettségire épülő, iskolai rendszerű, nappali tagozatos szakképzésre várja a jelentkezőket!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy kiadásra került a rendészeti szakgimnázium 2018/2019-es évre vonatkozó felvételi pályázati felhívása.
Ezt a képzést azok választhatják, akik normál érettségivel, illetve rendvédelmi fakultáción szerzett érettségivel már rendelkeznek, vagy 2018 évben tesznek érettségi vizsgát.

Felvételi dokumentumok letöltése a 2 éves képzésre jelentkezők számára:

A 1,5 éves képzésre kizárólag az jelentkezhet, aki a FEGYVERES SZERVEK ÉS VAGYONVÉDELEM RENDÉSZETI ÁGAZATI KÉPZÉSBEN tanul és „Rendészet ismeretek” szakmai érettségi vizsgát tesz.

Felvételi dokumentumok letöltése a 1,5 éves képzésre jelentkezők számára:

A felvételizők kifogástalan életvitel ellenőrzését a Nemzeti Védelmi Szolgálat folytatja le.

Az ellenőrzéshez szükséges dokumentumok letöltése a felvételizők számára:

Felvételi Szabályzat letöltése:

Felvételi Szabályzat

 

 

Szöveg méretezés
Kontraszt állítása