Felvételi

/Felvételi
Felvételi 2017-08-23T11:18:52+00:00

Tisztelt Felvételizők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy akik az egészségügyi és pszichológiai vizsgálaton alkalmas minősítést kaptak, felvételt nyertek a Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumba. Az érintetteket e-mailben értesítettük a felvétel tényéről és a bevonulás idejéről, valamint a további teendőkről. Minden felvételt nyert jelentkezőnek az általa megadott e-mail címére megküldjük a szükséges és beszerzendő nyomtatványokat, melyeket kitöltve a szakgimnáziumba el kell juttatniuk. Amennyiben valaki annak ellenére nem kapott értesítést, hogy minden vizsgálaton alkalmas minősítést kapott, kérjük, keresse az iskola tanulmányi osztályát!

A becsatolt iratok letölthetők innen:

Tisztelt Érdeklődő!

A Szegedi Rendészeti Szakgimnázium államilag elismert 54 861 01 Rendőr tiszthelyettes szakképzést adó érettségire épülő, iskolai rendszerű, nappali tagozatos szakképzésre várja a jelentkezőket!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy kiadásra került a rendészeti szakgimnázium 2017/2018-as évre vonatkozó felvételi pályázati felhívása.
Ezt a képzést azok választhatják, akik normál érettségivel, illetve rendvédelmi fakultáción szerzett érettségivel már rendelkeznek, vagy 2017 évben tesznek érettségi vizsgát.

Felvételi dokumentumok letöltése a 2 éves képzésre jelentkezők számára:

A 1,5 éves képzésre kizárólag az jelentkezhet, aki a FEGYVERES SZERVEK ÉS VAGYONVÉDELEM RENDÉSZETI ÁGAZATI KÉPZÉSBEN tanult és 2017-ben tesz szakmai érettségi vizsgát. Felhívom a figyelmet arra, hogy a rendvédelmi fakultációs képzésben megszerzett érettségi nem egyenlő a Fegyveres szervek és vagyonvédelmi ágazati képzésben szerzett szakmai érettségi vizsgával.

Felvételi dokumentumok letöltése a 1,5 éves képzésre jelentkezők számára:

A felvételizők kifogástalan életvitel ellenőrzését a Nemzeti Védelmi Szolgálat folytatja le.

Az ellenőrzéshez szükséges dokumentumok letöltése a felvételizők számára:

Szöveg méretezés
Kontraszt állítása