Iskolarendszeren kívüli képzéseink

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal, mint állami szakképzési és felnőttképzési szerv (engedélyező hatóság) a Szegedi Rendészeti Szakgimnázium részére az alábbi nyilvántartásba vételi számokon, az alábbi felnőttképzési tevékenységeket engedélyezi.

A linkekre kattintva érhetőek el a Képzési Programok:

Képzésben résztvevő személyekre vonatkozó feltétel

A Szegedi Rendészeti Szakgimnázium iskolarendszeren kívüli képzéseire a Képzési Programokban szereplő, “A programba való bekapcsolódás feltételei” alapján, illetve a Szakmai és vizsgakövetelményekben szereplő feltételek megléte esetén lehet jelentkezni. A képzések minimum 10 fővel indulnak, amit a képzésre jelentkezésnél kérjük, hogy vegyenek figyelembe. Képzéseinket a hatályos jogi normáknak megfelelően hirdetjük és hatjuk végre.

Bővebb felvilágosítás kérhető az alábbi telefonszámon (munkaidőben): 06/62-559-577 (1500 mellék)

Iskolarendszeren kívüli vizsgáztatások

A belügyminiszter ágazatába tartozó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeiről szóló 20/2013. (V.28.) BM. rendeletben meghatározott szakképesítések komplex szakmai vizsgáztatásaira a Szegedi Rendészeti Szakgimnázium a315/2013.(VIII.28.) Kormányrendelet alapján köt szerződést a Képző Intézménnyel.

A komplex szakmai vizsga szervezésére kijelölt intézményekről szóló 58/2012. (XI.27.) BM rendelet alapján a Szegedi Rendészeti Szakgimnázium az alábbi vizsgákat szervezi.

A linkekre kattintva érhetőek el a Szakmai és Vizsgakövetelmények:

Bővebb felvilágosítás kérhető az alábbi telefonszámon (munkaidőben): 06/62-559-577 (1500 mellék)

Rendészeti feladatokat ellátók képzése és vizsgáztatása

TÁJÉKOZTATÓ a rendészeti feladatokat ellátó személyek, a segédfelügyelők, valamint a személy- és vagyonőrök képzéséről és vizsgáztatásáról szóló 68/2012. (XII. 14.) BM rendelet alapján, a képzésre és vizsgára kötelezett személy- és vagyonőrök, illetve rendészeti feladatokat ellátó személyek részére. A rendelet alapján a Szegedi Rendészeti Szakgimnázium képző- és a vizsgaszervező helyként működik.

A képzésről bővebb információ és a képzésre történő jelentkezés az alábbi linken érhető el:
rvv-rvki.hu

A személy- és vagyonőrök képzését és vizsgáztatását a Személy- és Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara megyei szervezete hajtja végre:
szakmaikamara.hu

Bővebb felvilágosítás kérhető az alábbi telefonszámon (munkaidőben): 06/62-559-577 (1500 mellék)